bugün

kanıyla türk bayrağı yapan liseliler

Helal olsun onlara. Sevgilerini vergilerini odemeyerek, aleme kazik atip borc takarak, uluorta yiyiserek, manyaklar gibi baba parasi harcayarak belli etmeseler dahi helal olsun.
Onlara vatan, kan, bayrak diyen analari babalari varsa onlara da hersey helal olsun.

Peki ya bu insanlar mi daga cikanlar, amacsizca ille de teror diyenler, ozgurken ozgurluk diyenler, vatana ihanet edenler, sukretmeyi bilmeyenler?
Bu insanlar mi ac gozlulukle parayi gorunce geri vitese takanlar, ideallerinden ve dusuncelerinden vazgecenler?
Bu insanlar mi sabahtan aksama kadar alkol alip butun gun uyuyan issizler, asalaklar, capulcular?

Bu memleketi artik biz bile anlamaz olduk; nitekim biz yabancilastik etrafimiza ve ulkemize. Hatirlamadikca ve hatirladilmadikca cokca degerlerimizi unuttuk.
Simdi ezberlediklerimizi idol ve slogan yaptik.

Birkac damla kan vermek 2-3 dakika birseydir. Oturup ders calissalar daha iyi diyenler herhalde zamaninda cok calismislar da simdi zekice tavsiyelerini internette ergen bebelere dagitacak kadar bos vakitleri var.

Bu kardesler bunu dusunseler bile yetermis. Sutleri de pek helal. Evet bu vatan icin olmediler ya da nutuk atmadilar. Ama beyinde biter hersey. Sonra icraat.

Baska bir enteresan konu da tansu ciller'e bu memleket icin kursun atan da serefli yiyen de dedi diye kizanlar acaba simdi niye bu cocuklara "oyle igneyle kan akitmakla bisey olmaz" diyorlar?

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu lafini akla getiren bu tutum karsisinda ister istemez merak ediyorum... Acaba biz bu vatani ne kadar hakettik, su konusanlardan kac tanesinin bacagi koptu ya da bacagi kopanlara ne kadar sahip ciktik, cikabildik?... Kacimiz olmek cesaretini gosterdi, simdi savas ciksaydi kacimiz gosterirdi?...

Uzun lafin kisasi yaptiklari hic aklima gelmedi diye hayiflandim bildigin, bana vay salak diyecek adamlara da soylencek cok sey olsa da tek laf etmezdim. Cunku anlayamazlardi.

Bunu yapan kardesler bu tip seyleri okuyorlarsa, akillarinda bulunsun diye diyorum, asla yalniz degiller ve olmayacaklar.

Insallah birgun baslarindakiler gibi ne aydan, ne yildizdan vazgecmezler.

Cunku daha yapilacak cok isimiz var.