bugün

sizi asosyal olmaya iten ne

etrafımda sürekli gördüğüm şerefsiz, aşağılık, saygısız, ahlaksız insanlardır. bu devirde namus, şeref, ahlak gibi kavramların değeri kalmadı. devir namussuzların, şerefsizlerin devri. insanlık kalmadı bu devirde. kazık atanları, ihanet edenleri, dansöz gibi kıvıranları gördüğüm zaman asosyal olmayı tercih ediyorum bazen. özellikle gece asosyal olmayı tercih ediyorum. çünkü gece sokaklar, mekanlar itkopuk, serseri dolu. gece güvenilir arkadaşlarla bile içkili bir mekana gittiğinizde eğlence bazen size zehir olabilir. zira bu tip mekanlarda güzel, alımlı, 20li yaşlardaki kızlara kendini "uluslararası profesyonel müzisyenim, yıllardır new yorkta yaşıyorum. bakın bu benim albümüm. you tubeda videolarım var. konser için geldim. ünlü sanatçılarla sahneye çıkıyorum." diye tanıtan" sizi model, oyuncu yapalım. sahilde elbiseli, bikinili fotoğraflarınızı çekeriz. arkadaşlarınız gitsin. önce benim ofise gidelim. size bira ısmarlayayım. sonra ben sizi eve bırakırım." diyerek sarkan en az 50li yaşlarda olan azgın moruklarla karşılaşabilirsiniz. akşam mekanlarda cirit atan azgın moruklar, genç-güzel-alımlı kızları "sizi ben eve bırakırım. önce ofise gidelim. işim var." sözleriyle kandırıyorlar. onlar kadın tüccarıdır. onların amacı kızı yaşındaki kızlara ilaçlı içki içirerek tecavüz etmektir ve özellikle iyi niyetli kızları kötü yola düşürmektir. 1 kere böyle bir olaya şahit olduğum için çoğu zaman akşamları evde, odamda müzik dinleyerek, internette takılarak, kitap-dergi-gazete oturarak vakit geçiriyorum. daha çok akşam ve gece sosyal hayattan kopmayı tercih ediyorum.