bugün

filip holosko

burak+koray+5 milyon euro karşılığında 2. youla vakası olacak olan futbolcu.

-aha buraya yazıyorum, 5. maçta ıslıklanarak sahadan ayrılmazsa tükürdüğümü aynen yalarım-

burak zamanında büyük paralarla alındı, keza koray aynı şekilde. mehmet yıldız gibi şu anda türkiye'nin en iyi hücum oyuncusunu peşin 4 milyon euro'ya alabilecekken, 5 milyon üzerine de gelecek vaat eden topçu diye alınan burak, üzerine koray. burak mal hadi onu verdin, koray da bazen kötü oynamakta ama cisse olmadığında ne olacak? ya da nobre'yi oyundan aldığında(!) ertuğrul hoca kimi sahaya sürecek koray'ın yokluğunda?

ulan bu kadar para verdiğiniz oyuncu elimizde patlayacak allah belanızı versin ulan! ertuğrul hoca, eğer bu maliyete aldırdıysan bu adamı, zerre futboldan anlamıyorsun!

holosko ve bobo yan yana oynayamaz! beşiktaş'ın gereksinimi bobo'nun yanına yıpratıcı ve iyi bir pivot santrafor iken, bu futbolcudaki inat nedir?

(bkz: tüpçü istifa)

edit: "aha buraya yazıyorum, 5. maçta ıslıklanarak sahadan ayrılmazsa tükürdüğümü aynen yalarım" sözümün üzerine değil tükürüğümü, balgamımı kusmuğumu bana yalatan oyuncu. ama yine şu düşüncemin arkasındayım, nobre konya'da golü çakmasaydı, ertuğru hoca bobo-holosko ikilisini oynatacak ve bu sistemde de holosko bu kadar ön plana çıkmayacaktı.