bugün

mutsuz evliliklerin temel sebebi

kadınların tamahkarlığıdır. şimdi bakınız kısacık anlatıcam lütfen olayı kişiselleştirip eksi butonuna tecavüz etmeyin.

saygıdeğer kadınlarımız, ağzını yidiklerim, erkeği, hem güçlü hem oturaklı, hem kültürlü hem eli ayağı düzgün hem de statü sahibi istiyorlar. hatta modern dünya, günümüz çok daha ileri gitmiş durumda. kadınlar, toplumların fransızlaşması ile (gelir dengesinin düzensizliği) daha da statüye önem verir hale gelmişlerdir. her aradığını bulduğu bir erkekle, sırf statüsü yok diye geçinemeyebiliyor. mesela, kış uykusu filminde gözümüze çarpan o entelektüel kadın bile sırf statü ve korunma içgüdüsü ile sevmediği bir adamla yaşamıyor muydu? evet yaşıyordu.

durumu daha da açmak gerekirse, sırf para meselesi yüzünden haftasonu evde oturmak zorunda kalan bir kadın, zaman geçtikçe kocasına olan saygısını yitiriyor. bi bakıma haklı aslında diğmi? eeh. tabii ki haklı değil. sizi denedim küçük kevaşeler. hemen kandınız. haklı falan değilsiniz. neyse ya uzatmıyorum daha fazla;

kısacası hanım kızlarımız, yaşamaktan çok düşünen, mantıklı makul, ve aslolanın manevi hazlar olduğunu savunan adamları itip, daha büyük hırsaları olan düşünmekten çok yaşayan, hatta yer yer aldatan erkekleri tercih ediyorlar.

sonuç olarak: insanız, insansı özelliklerimizi ilişkilerimizin başında unutuyoruz karşımızdakini ilahlaştırıyoruz. bu ilahlaştırmanın süresi bitince de gerçeği kabul etmiyoruz. bu babanın fakir olmasını yedirememek gibi bişiy. ya da sikiniz ufacıktır ve karınız yine de sizi seviyordur mesela, ama karınıza kızarsınız en ufak fırsatta çünkü ne olursa olsun bunu kendinize yediremezsiniz. kabullenilse dahi.

düdüğüt: şunu da söylemeden edemeyceğim, işte bu yüzden erkeğin kadınını seçtiği değil de kadının erkeğini seçtiği ilişkiler daha başarılıdır. çünkü kadın erkek seçeyim diye gezmez sokakta. siz aklına sokarsınız ve bi şekilde etkilersiniz. oysa kadın sizin farkınıza varır da sizi seçerse daha oturaklı bir ilişki olur. kadın egemen toplumda yaşamak isterdim. kadın güçlü olduğunda size yanaşıyorsa, gerçekten seviyor demektir çünkü. ve bu durumda erkekten çok daha adil, çok daha korumacıdır üstelik. ay bu kadar feminenlik yeter ayol. ayol mu? am göt meme, am göt meme... noluyo lan bana... gidiyom ben.