bugün

uludağ sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

işe yarayan ilanlar, gerçekten. kısaca bilgi vermek gerekirse;

yaş: 25
boy: 1,82
kilo: 74
yer: beşiktaş/istanbul
cinsiyet: erkek
e-mail: kaarlovatanen@outlook.com

farklı deneyimlere açığım. mümkün olduğunca açık görüşlü olmaya çalışıyorum. kimseyi, -bir başkasına zarar vermemek şartıyla- yaptığı eylemden dolayı yadırgamıyorum. aksine, yeni ve farklı bir deneyim fikri bana son derece cazip görünüyor.

bu başlık da bir çeşit tinder gibi. veya, insanların gece kulübündeki davranışları gibi. gece kulübüne gideriz. eğlenme ihtiyacımızı bir yandan karşılamakla birlikte, diğer yandan bir kişiyi beğeniriz ve merhaba demeye gideriz. bizi 'merhaba' demeye götüren şey esasında, bu başlıkta belirtilen kriterler.

'merhaba' dedikten sonra ağzımızdan çıkan her söz, o kişi ile geceyi birlikte geçirme şansımızı artırmak için söylenir. burası, veya bu başlık, gerçek yaşamdan çok farklı değil.

iletişime geçmek için buradan mesaj atılabileceği gibi, gizlilik gibi bir gerekçe varsa kaarlovatanen@outlook.com adresine e-posta atılabilir.

ekleme: "amk salakları tarafından verilen ilanlar" yönündeki entrylere tenezzül etmeye gerek duymuyorum. davranışımın doğru olup olmadığını sorgulamak kimsenin haddine değil. ahlak bekçisi gibi davranmaya gerek yok.