bugün

mesajlardan oluşan hikayeler

bilmez ki genç kız, cin genç delikanlıyı çarpmış, aklını başından almış, kendinde olmayan değil, ismin -e -i -de -den hallerinden bile hiçbirinde olamayıp, yalınlığın paradoxunda kaybolmuş bir genç adam yaratmıştır. pinokyoya bile can veren rabbi, zamanın durduğu o dakikalarda genç kızla birlikte sanki adamında ruhunu canından çıkarmış, yerin 7 kat dibinden 7 kat üstüne silsilelerle vurmuştur.
hani 90lı yıllarda beşiktaşın son dakika gollerine engel olamayan anadolu klüpleri gibi, genç çocukta kızın bakışlarına yenilip aşık olmuştur. çözüm tektir, hakemin gözlerinin içine acımtrak bakıp 10 dk uzatma süresi eklemesini ummak, şişirme ataklarla değil direk kale önünde 6 pas içinde tehlike yaratıp sonuca varmaktır. bu maçta çok gol atanlar değili berabere kalanlar kazanmaktadır.
kız kaçarken şuan için peşinde umarsızca koşup iyiden iyiye korku vermek yerine usulca takip eder, uygun zamanı kollarki karşısına çıktığında yiyeceği en fazla iki tokat ve haketmediği halde hakkının vuku bulduğu sözleri dinlemek olsun...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar