bugün

fethullah gülen e fetoş demek

iki sebepten müütevellid olabilir;

birincisi büyük ortadoğu projesi eşbaşkanı ve tc. başbakanı Recep tayyip erdoğan'ı oylarıyla destekleyen, dünyanın her yerinde ingilizcenin ve anglo sakson kültürünün misyonerliğini yapan fethullah gülene fetoş diyenlerdir. genellikle sağ görüşlü olmakla birlikte milliyetçi ya da kendilerinden farklı bir içtihat yapısı içindeki islami camaatlerdir.

ikinci ise iran'ın ajanlığını yapan, hükümetle birkaç yıl sonrası için anlaşmış, nihaî hedefi devlete ve askeri kurumların tamamına nüfûz ederek türkiyeyi teokratik bir yapıya kavuşturmak için çalışan fethullah gülenedir. çağdaş yaşamı destekleyen tipler, aşırı solcu güruh, neo atatürkçü(evet bunu ben icad ettim) tayfadır.

hasılı kelam, kendisi hakkında aralarında mini mini bir çizgi bulunan bu iki sebebin hangisi olursa olsun, [dahası bu sebeplerin birisinin arkasında duran, diğer sebep müntesiplerinin /fethullah güleni ıyk tüü kaka demeleri koşuluyla/ aralarında herhangi bir münakaşa çıkmamasına rağmen] kendisi kaka bir insandır.

kitaplarını okumak, vaazlarını dinlemek zinhar din-i mübin i islamdan inhiraftır. cenab-ı vacib ul vucud cem-i cümlemizi muhafaza buyursun.

amin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar