bugün

lozan antlaşması nın gizli maddeleri

Gizli madde 5: iç Anadolu ovasındaki obruklar aslında sadece ABD'nin NASA Uydularıyla uzaydan görebildiği altın yatakları. Bizlere obruk diye yutturulmuş, Akdeniz'den açılan bir yer altı tüneli ile ABD buradan gizli gizli altın çıkarıp ABD'ye sevk ediyor. 2023'e kadar açık.

Gizli Madde 6: Dağlar ege bölgesinde kıyıya dik, Akdeniz ile Karadeniz'de paralel. Yaa neden zannettiniz siz? Yunanlılar Ege'de kolayca bölge içine ilerleyebilsin diye ABD'li ajanlar dağları kıyıya dik hale getirdiler. Rusya kuzeyden Arap ülkeleri de güneyden saldıramasın diye burada dağlar paralel kondu ki Yunanlılar ve ABD uydusu Ankara rahat edebilsin.

Gizli Madde 7: Nuh'un Gemisinin bir benzeri inşa edilip elli milletten çifter, Kürtlerden ve Ermenilerden onar insan bu gemiyle bindirilip bugünkü Mersin'den on km ötede Anadolu'ya salıverildiler ki çoğalıp üresinler ve azınlık olup Türklerin başına musallat olsunlar. Plan çok başarılı oldu, 2023'te sone erecek.

Gizli Madde 8: Düşman devletler Serdar Ortaç, Demet Akalın gibi andreoid tipler göndererek saçma şarkılarla göbek attırırken bilinçaltına yönlendirdikleri mind-reader dalgaları ile Türkleri kitleler halinde uyutacaklar.