işte benim stilim

Jürinin resmen bir yığın morondan oluştuğunu gösteren yarışma.

Dün kostüm partisi yarışması varmış (eleme gecesi her ne haltsa). Gelenler kafalarına göre film veya çizgi roman kahramanlarını kostüm seçmişler, kimi şirine olmuş, kimi pamuk prenses vs.

iki tanesi korku filmi figürü seçmiş: Biri Halka'daki kız olmuş, diğeri de Chucky Katil Bebek.

Bilin bakalım eleme için son ikiye kim kaldı? Bu ikisi.

Hadi Chucky için söylenenlerde biraz doğruluk payı vardı. Yüzü benzememiş, çok uydurma bir kostümle çıkmış, kendi dediğine göre bayılmış falan hastanede yatmış vs vs.

Halka'daki Samara'yı canlandıran kız ise...ben hayatımda bu kadar amatör imkanlarla bu kadar başarılı bir canlandırma daha önce hiç görmemiştim. O kadar özenle yapılmış, o kadar çok detaya inilmiş bir canlandırmaydı ki, hayretler içinde kaldım, Gözlerindeki donukluktan, saçlarındaki yapaklıkmtan tutun tutun, ellerindeki metalik griliğe kadar her şeyi kız öyle irdeleyip öyle güzel yansıtmış ki resmen ürktüm. Evin köşesine koy, geceyarısı gel, çığlığı bas samara kuyudan çıkmış yetişiiiiin diye o kadar dahiyane bir çalışma olmuş.

Ve bu aptal jüri onu eledi. Resmen ağlata ağlata elediler kızı. Neden? Neymiş efendim çok korkmuşlar, içleri kapanmış, programın izleyici kitlesinin çoğunluğu çocuklarmış, onları korkutmanın ne anlamı varmış. Ay baktıkça içleri kararmış.

Korkmanız, içinizin kapanması kızın ne kadar başarılı olduğunu gösterir angutlar, herkes sizin kafanızdaki çiçek böcek gül gülistanı mı yaşamak zorunda?

Halktan ve dünyadan kopuk, el bebek gül bebek yetişmiş, cam fanuslarının dışına bir kez bile çıkmamış bir yığın şımarığın jüri diye saçmaladığı yarışma.