bugün

borç vermek

Siz Siz olun çok samimi oldugunuz insanlar dışında kimseye borç vermeyin aga. Ulan verilen borcun geri gelmesi diye bir ihtimal yok vallahi bak.
Çoğu üniversite öğrencisi gibi ben de artık evden para isteyemem diyerek bir ise girdim. Girmez olaydim eylül ayından bu yana sadece ilk ay maaşımın tamamını alabildim. Ya işler kötü diyip sallıyor herif beni. Ben de bu işe güvenerek kredi kartına abanıyorum. Ağa para vermedikce , kredi kartı faize biniyor ve ben daha çulsuzlasiyorum. Tekel sigara alamıyorum la, sarma sigaraya başladım bu yüzden, gerçekten çok ucuz ( farkettim ki sarma sigara içmek popülerlestiriyor. neyse bu başka bir konu ) Cebimde kuruş para yok ama utanıyorum patrondan para istemeye.
Ha bir de çalışıyorum diye arkadaşlar da borç istiyor. Patrondan alabildigim kuruşları da arkadaslara borç olarak veriyorum. Tabi onlar da dönmüyor. Yılbaşı akşamı kafam bozuk yine , sikerim parasını dedim bi arkadaşla gel gidek içelim LAN biz de en kralından dedik. Bunu duyan ilahiyat öğrencisi bak altını çiziyorum ilahiyat öğrencisi ben de geliyorum dedi. başta şaka sandik ama ciddiydi piç. Eh gel madem dedik. Bizden çok içti sıçti. Sıra hesap ödemeye gelince bu ilahiyatçı piç (ya zaten kafasi bi milyon.) bana takti hesabı yarın hesaplasiriz diyerek. yanarım yanarım o piç yüzünden biz içtiğimizden bi bok anlamadık.
Neyse çok kafa ütüledim. bir haftadır memlekette olduğumdan utanan sıkıla arıyorum alacak tahsili için, çünkü 26.01.2015 tarihine kadar odeyemezsem kara listeye giriyorum. yani bugün kara listeye giriyorum ey sozluk ahalisi. ibneler telefonlarima bile çıkmıyor. En son hepsine küfür içerikli mesajlar yolladım az evvel , patronuma dahil. Yeter LAN onlar yüzünden çektiğim dertlerin. sonuç: hala cevap yok. Ben ne bok yiyecem be sözlük?

Tanım: Borç vermek verdiginiz parayı gözden çıkarmaktır.

Dipnot: yazım hatası yapmış olabilirim. Sinirden telefondan döküyorum içimi sözlük.