bugün

kitap

arada insanların okuduğu kitaplara yorum yaptıkları sitelerde takılıyorum. milletin profiline göz atıyorum vs. bilirsin işte kim neyi beğenmiş merak, eğer bilmediğim bi kitapsa okuma hevesi.

arkadaş ben bu sitelere takılınca hiç okumadığımı düşünüyorum, özgüvenim falan düşüyor. bak, şu ana kadar okuduğum kitap sayısı 300-350 civarı ama o sitelerde kimin profiline baksam 500-600 kitap okumuş!! vay arkadaş favorilerine bakayım diyorum, sağlam okumuş biri sonuçta belki feyz alırım?? bi bakıyorum alacakaranlık, peter pan, tutunamayanlar(bu şart, olmayınca dövüyorlar) falan. amk ne okudun 500 tane cin ali mi okudun?? nasıl bunlar favori olur. sonrada profiline ''popüler kitaplar dışında her tarz okurum yazmış! peh. ulan nasıl alacakaranlık serisine metih diziyorsun o zaman!!

''yaa kanka ben çok acayip okurum yaa. her oturuşta en az bi büyük ansiklopedi deviririm'' falan?? ne ayaksınız oğlum. tek vasfınız şekil amk. kitaplar konusunda bile sallamasınız.

geçende birisi ''aristoyu falan çok iyi bilirim'' dedi. bak sen! falan?? aristoyu farabi 30 sene şerh etmiş ibn rüşt'e göre o bile anlamamış. bizim kahraman ise aristoyu falan bilirim diyor. beynine, cesaretine, cahilliğine kurban senin. aslanım yürü.

inanmayan varsa gitsin bi forum sitesine ''kaç kitap okumuşsunuzdur'' diye konu açsın. ''çoooooook okumuşumdur'', ''hiç saymadım ama 500 falan vardır'' diye cevaplar gelmezse bi şey bilmiyorum.

görsel