bugün

eren inançer luş

ülkemizde gerici cahillerin atbaşı gittiği günlerde Avea Kurumsal iletişim Direktörlüğü'ne atanması haber olmuş başarılı iş kadınıdır. trt'de dini yorumlar yapan babası ömer tuğrul inançerin onun bu hayat seyriyle çelişen hayat görüşü üzerine atanması bu kadar haber olmuş, ama gördüğüm kadarıyla konu olması gerektiği gibi ele alınmamıştır.

kendisinin başarısı anlamlıdır çünkü kendi yaşantısına yakın hayat yaşamak isteyen ve bunu idealine koyan kız çocukları ve kadınların, babasının görüşlerine göre önlerine set çekiliyor olması hala yaşadığımız bir durumdur. hatta özgürlüklerimiz günden güne kısıtlanmaktadır bile. daha anlamlısı, lansman ve yürütmesinde yer aldığı kardelenler projesinin küçük kızların hayatlarını kurtarma misyonu olan bir proje olmasıdır. aşağıdaki haberde daha geniş ve güzel ele alınmış, buradan da okuyabilirsiniz:

http://www.odatv.com/n.ph...i-dusunmelidir-2312141200

kardelenler hangi vakıfla yapılmıştı? o vakfın kurucusu rahmetli türkan saylana ne iftiralar atılmıştı? hatırlayanınız var mı? şu kadar söyleyeyim, kerane sahibi benzetmeleri havalarda uçuşuyordu; merak eden gitsin baksın. merak ediyorum, o ağzı köpüren yobazlar şimdi yönünü bu kolsuz kıyafetli üst düzey yöneticiye döndürürler mi? hatta apo ile yan yana görüntüleri olan kişinin adil yargılanmasını talep eden kişiyi bu vesileyle apo ile ilişkilendiren, ama kendi hırsız kabinesi aynı terörist ile müzakere eder, ordumuzu aşağılarken çok sevgili babası ömer bey böyle birşey ile karşılaşırsa, ** ne yapacak, bununla nasıl hesaplaşacak? e kendi kızına yazık da, başka babaların başka kıymetli kızlarına yazık değil mi?

tabii bununla bitse iyi, bu kadar yandaşlık torpil arasında, bileğinin hakkıyla bir yere gelmiş insanların da töhmet altına girmesi söz konusu. şimdi şu durumu ömer bey'e kıyak diye değerlendirenler olsa bir noktadan sonra ne diyebilirsiniz?

dolayısıyla, aydın ve çalışkan insanlar başarılı oldukça, kafayı dinle ve gündelik yaşamla uzaktan yakından ilgisi olmayan tuhaflıklarla bozmuş; daha da önemlisi kitleleri bunlarla kışkırtmaya çalışan kafalara ağır kapak olacaktır. bu bağlamda kendisinin daha da iyi yerlere gelmesi* en büyük temennimizdir.