bugün

league of legends

oynanacaksa euw yada eune de oynanması gereken oyundur.
tr de dereceli girdim. maçların çoğunda ilk mid seçilir bende buna güvenerek giriyorum zaten ilk 8-10 maç öyle oldu, ama bu sefer uyarmama rağmen bana mid kaldı bende mecburen annie yi seçtim karşımda da akali var. sonra 4-5 dakika dayansam da 2 kere öldüm farm da yapamıyorum. bu arada oyuna pre giren vayne ile malphite var. malphite ın ligi yüksek zaten iyi oynuyor, bu vayne oyunun başında lütfen iyi oynayın seri maçım falan yazmıştı boost yaptırıyor şerefsiz belli ki. neyse ben ölünce hemen mal işte gerizekalı vs. sövüyor. ben de en sonunda canımdan kıymetli mi bunu mu çekicem 1 saat deyip çıkıyorum.
aradan 1-2 ay zaman geçiyor. 35 tl bayılıp euw serverina geçiyorum. ama 2 aydır oynamamışım zaten çok iyi oyuncu da değilim. caitlyn aldım ama hayatımın en kötü en berbat oyununu oynuyorum feedlesem bu kadar ölme şansım yok. 0/10/1 mi ne skordayken bizim takımdan bir kişi "caitlyn seriously?" yazdı. o kadar ne küfreden ne sözle taciz eden ne de afk kalan vardı.
kısaca oynanmaması gereken oyundur, illa oynayacağım diyorsanız da euw de oynayın ya da en iyisi dota 2 ye geçin bu -10 küfürbaz veletlerle uğraşmayın, ne laftan anlar ne sikten anlar amk veletleri.