bugün

çirkin olduğun halde güzel birinden hoşlanmak

hayatın ne kadar acımasız olduğunun kanıtıdır. siz onu belkide herkesten her şeyden daha çok sevebilir, onun için her şeyi yapabilirsiniz. ama sizde kendinizi onun yerine koyunca neden size bakmadığını anlarsınız tip yok ulan. peki bu benim suçum mudur? sürekli birileri dalga geçer tipe bak hıamına falan, bozuntuya vermemek için gülüp geçersin ama bir süre sonrada canına tak ediyor be.

insan delirecek gibi oluyor, acaba bana bakınca tiksiniyor mudur? acaba onu varlığımla rahatsız ediyor muyum soruları aklında dolanıp durur.

sürekli aynaya bakarsınız.. kendinize haksızlık ettiğinizi söylersiniz allah beni böyle yaratmış vardır bir bildiği elbet der olumlu düşünürsünüz, ama nereye kadar abi.. çoçuğun saçları şekil şükül, teni beyaz, gözler renkli, boy uzun, para da var iyi giyiniyor bütün kızlar oltada adam benim hayatım boyunca kendisiyle 2 çift laf konuşmak tek arzum olan kadınla çıkıyor, onu aldatıyor ve ayrılıyor sikeyim böyle işi ya. popi olma çabasıyla yaşayan kendini kabullenmekten aciz bir varlık ama adam mutlu bu halinden.. her neyse fazla uzatmayayım. demek istediğim şey artık alttan alacak gücüm kalmadı sikeyim kültürünü zekasını mantığını keşke hiç birisi olmasaydı da biraz tipim olsaydı, tipi olmayana insan muamelesi yapılmıyor arkadaş!
güncel Önemli Başlıklar