bugün

17 mayıs 2006 danıştay saldırısı

evet düşündürücüdür tüm bu olanlar gibi bu olayda. bir yanda suça müşterek kılınmaya çalışılan türban mağdurları, bir yanda türban için vurduğunu söylemeyen lakin bu sebeple vurduğu deklare edilen alparslan aslan. kaderin garip cilvesi(!) mi desem buna ne desem bilemiyorum ama bu olayın tamamıyla provakatif bir olay olduğu kanaatindeyim. hayır kafaya takılan sorular şunlardır :
1. türban veya başörtüsü şimdi mi yasaklandı da bu olay bu sebeple olmuş olsun.
2. hemen tüm medya ve islam düşmanları başladılar türban veya başörtüsü sorunundan kaynaklandı bu saldırı diye. neymiş gerekçe insanımsı yaratık allahu ekber demiş. peki bu adamcığın avukat olduğu ve istanbul barosuna kayıtlı olduğu söyleniyor ekranlarda. şimdi ben kalkıp bu olayın sorumlusu tüm avukatlardır diyebilir miyim? tabii ki hayır. o zaman ne diye çıldırmış gibi yükleniyorsunuz islama.
3. şimdi ben böyle yazıyorum diye bu olayları tasvib ediyorum sanılmasın, asla ama asla. düşmanıma yapılmasını dahi hoş karşılamam. kaldı ki mağdur taraf bu ülkenin yargı erkinin karar mekanizması. yani bizim adalet timsalimiz. ve bu bize yapılmış bir saldırıdır.
yazıklar olsun bu eylemin failine. ve bu provakatör olayı islama duhletmeye çalışanlara...

ve son olarak neden türban veya başörtüsü yazdım da sadece türban yazmadım. buyrun : (#253837)

edit : gözümden kaçmış alparslan aslanın türban için yaptım dediği yazıyor hürriyette.

üzgün edit : vefat eden 2'inci Daire Üyesi Mustafa Yücel Özbilginin yakınlarına ve tüm adalet camiasına başşağlığı diliyorum. hepimizin başı sağolsun.
islama çamur atanlar için özel edit : 'Allah'ın askeri' içki de içiyormuş.
ayrıntılar için bkz. http://www.haber7.com/artikel.php?artikel_id=134392