bugün

17 mayıs 2006 danıştay saldırısı

istanbul Barosuna kayıtlı bir avukatın gerçekleştirmiş olduğu bir olaydır.Yanlıştır,kötüdür.Ancak bu olayı herhangi bir kuruma dayatmak daha yanlıştır.Şu anda ortamı germek isteyen kişiler var.Bu kişilerin ne yapmak istediği ortada.Biz bu seneryoları daha önce de gördük.
Avukatın kim olduğu bilinmiyor ancak benim basınım bu adamı yine dinci yapacaktır.Hiç merak etmeyin.Oysa o şahıs hiçkimseyi temsil etmiyor.
Hedef göstermek çok "göreceli" bir kavram ayrıca çok ciddi bir suçlamadır.Her ne kadar bir soruşturma konusu olsa da yargının basın üzerinde kısıtlama çalışmalarını unutmadık.Çünkü herkes aldığı karardan sorumludur ve gelecek eleştirilere de dolayısıyla hazırdır.
Danıştay'ın aldığı karar toplumda tartışıldı.Çünkü aldığı karar kesinlikle "insanlık" dışıydı.Bunu eleştirenler ya da manşetlerine taşıyanlar tabii ki olacak.Bu haberi yazmasaydı kim nerden bilcekti danıştayın insanlık dışı bir karar aldığını?Tabi ki öğrenicez.Eleştirecez.Ne yani kuzu gibi otlayalım mı?
Bu bakımdan bir adam çıkacak ve böyle bir eylem gerçekleştirecek.Siz de kalkıp bu eylemi belirli kişilere yıkmak istiyeceksiniz.Peki bu adam kimdir?Neyin nesidir.Komplocu mudur?Maşa mıdır?Provakatör müdür?
Nerden biliyorsunuz bu kişinin gerçek amacını?

Sonuçta olayı tasvip etmiyoruz.
güncel Önemli Başlıklar