bugün

asus zenfone 6

2 haftadan uzun bir süre önce teknosa dan 800 liraya beyaz olanından aldığım ve memnun olduğum telefondur. Ecnebilerin phablet dediği sınıfın en büyük olanlarından sanırım. Ne kadar ısınma yok deseler de ısınma mevcut. Asfalt 8, real boxing gibi oyunları donma vs. Olmadan rahatca oynadım. Ancak 10-20 dakika gibi bi süreden sonra ısınma rahatsız edici dereceye geliyor. Ben Fazla takılmış da olabilirim. Genel olarak pek oyun oynayan biri olmadığım için sıkıntısını yaşamadım. Müzik oynatıcısını pek beğenmedim, Oyunların seslerini bile müzik olarak algılayıp çalma listesine eklemesi bana oldukça saçma geldi. Poweramp sayesinde o sıkıntı da kalmadı. 16 GB olanından aldım, zaten arttırma imkanı olduğundan sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Kılıf, kap, ekran Koruyucu vs bulmak dert. Yeni olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. inşallah zamanla Aksesuar satan yerler olur. Çünkü arka kısım bana oldukça dandik geldi. Ne kadar note 2 nin arka kapağı kadar olmasa da darbelere karşı bi koruma sağlayacağını pek sanmıyorum. EBay ve focalprice da flipcover, farklı renklerde arka kapaklar ve arka tarafını koruyan zımbırtılar mevcut. Şarj durumu bana yeterli geldi, tabii ki kullanıma göre değişen bi durum, ama ben Wifi açık, nadiren gelen mesajlara cevap yazarak 2. Günün akşamında %48 i gördüm 3. Gün şarjın bitmesi için uğraştım diyebilirim. soru sormak isteyen arkadaşlar yeşillendirebilir.

Edit: telefonu garantiye göndermiştim şarj olmadığı için. yasal süre 20 gün olmasına rağmen 35 gün geçti ve hala mail bekliyoruz vs. Diyerek oyalıyolar. rezalet bi teknik servis kısaca. alacak olanların bunu da göz önünde bulundurmaları gerektiğini düşünüyorum.

Edit 2: 40. Gün arayıp işlemleri yapmam için çağırdılar. ilk talebim yeni ürün almaktı ama bu rezaletten sonra paramı istedim. Teknosa dan kaynaklanan bi sorun olduğunu düşünüyodum. Paramı aldım, araştırırken teknik servisin teleservice olduğunu öğrendim. başka bi telefon almayı düşünüyorum şu anda.