bugün

türkiye den demokrasi manzaraları

http://www.milliyet.com.t...ktas-1927682-skorerhaber/

neresinden tutsan elinde kalıyor. beyefendiler kulübün toplantılarına iştirak etmiyorlar. toplantıların bir boka yaramadığını kabul edenler, önem atfetmeyenler böyle davranır. sonra da devamsızlıkları sebebiyle üyelikten düşürme söz konusu olunca isyan, efendim önemli isimlermiş nasıl olurmuş...

ya koca bir kulüp bu, 111 yıllık geçmişi var, bu koca kurumu nasıl insanların ayağına düşürebiliyorsunuz? kalıbımı basıyorum, manchester united'da bu kural olup, barcelona'da bu kural olup uymayan kimse siktiri çekip bırakıyorlardır. da siz kimsiniz kardeşim, hanginiz beşiktaş'tan büyük? yanıt üyeliği düşürülmesin denen herkes. yok değil diyorsanız, e o zaman toplantıya katılın?? yok. parası çok olsun ne yaparsa yapsın, ne ala memleket.

ikinci garabet de, şayet varsa böyle birşey, bu durumun kimseye bildirilmemesi. beşiktaş'ta sekreter mi yok, faks, e-mail, sms, telefon imkanı mı yok da insanların haber yok?? orada da saçmalık var.

sonuç olarak, işte bu tablodan bir halt çıkmaz. ancak iyi oyuncu, teknik direktör olacak, bu insanların kendi sistematikleri olacak öyle yürür. o da yürüdüğü yere kadar işte. ne dandik insanlar ne konumlar almışlar, inanası gelmiyor insanın. sonra da demokrasiymiş, peh!