bugün

metin demirhan

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11273423

metin demirhan bayramin ikinci gunu gecirdigi beyin kanamasi sebebiyle bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarina kaldirildi ve bakimi devam etmekte, yardımı olabilecek biri çıkar ümidi ile ailesinden gelen yazıyı paylaşmak isterim:

"arkadaşlar abim metin demirhan'in ssk bağkur gibi sosyal güvenlik kuruluşlarindan hiçbirinden güvencesi olmadiğindan yeşil kart başvurusuda bulundum. evraklarini istanbul eyüp ilçe emniyet müdürlüğü yeşil kart birimine teslim ettim.oradaki yetkili yeşil kartin en az üç hafta içinde çikabileceğini ve bunun dahada uzun sürebileceğini söyledi. yazişmalarin yapilacağini emniyetten sonra eyüp kaymakamliğin onayina gideceğini sonra istanbul eyüp ilçe sağlik ocağinda heyet raporunun düzenleneceğini ve ankaradan onay geldikten sonra kartin teslim olunacağini açikladi. bunu yüzünden sürenin böyle olacağini söyledi.

arkadaşlarimiz arasinda bu kamu kurumlarinda tanidiği olan ve bu işlemleri hizlandiracak arkadaşlarimizin yardimini rica ediyoruz. yeşil kartin müracati isimle ve soy isimle takip edilmektedir.

birde hastane masraflari 3 gün için 850-900 ytl.ni bulmuştur.biz ailesi olarak elimizden gelen tüm fedakarliklari yapiyoruz.lakin 3 hafta gibi bir süre yoğun bakimda kalmasi durumunda bu katlanacaği bildiğimizden metin demirhan'in arkadaşlari ve sevenleri olarak sizlerdende sikilarak utanarak da olsa metin abim için onu yaşatmak için mümkün olduğu kadar yardim etmenizi rica ediyoruz.

en azindan şu yeşil kartin çikmasi bizi rahatlatacak bu zordumdan kurtulmamizi sağlayacaktir.

şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

kardeşi şeniz demirhan

yapilacak yardimlarin yatirilacaği banka hesap nosu aşağidadir.

>banka adi : garanti bankasi
>şubesi : levent şb.
>şube kodu : 401
>hesap no :6689740
>hesap adi : şeniz demirhan"
güncel Önemli Başlıklar