bugün

kriptik tonsillit

yaz ayında da kişiyi bulabilen allahın cezası bir hastalıktır. gün içinde an oluyor turp gibi oluyorsun ama aradan 15-20 dakka eçiyor ortada hiçbir şey yokken 38-39 derece ateş basıyor. şu yaz gününde üşüyor insan deli gibi. hatta fanilayla, uzun kollu penyeyle, boğazlı hırkayla beraber ayakta çoraplar oluyor ve hatta üzerine 2 kat da battaniye çekiyorsun ama hala üşüyorsun.

sonra terliyorsun çılgınlar gibi, 2 dakka içinde yine turp gibi oluyorsun. yemek yemeyi, su içmeyi falan geçtim, yutkunurken daki bütün vücudu kasılıyor insanın.. antibiyotik tedavisiyle atlatılabiliyor elbette ancak klindan(ki kendisi vurulduktan sonraki 1-1.5 saat için kendinizi felç gibi hissetmenize sebep olur) iğne tedavisiyle tedavi edilebilse de bazen işe yaramıyor. şahsımda olduğu gibi. başka bir iğne ile devam ediliyor tedaviye.

geceleri zehir oluyor. gündüzleri de zehir oluyor. her vaktiniz, tüm gününüz zehir oluyor. nereden, neden bulaşır bilmiyorum ama dikkat edin yazarlar, bugüne kadar yaşadığım en hayattan soğutucu hastalık.

ben cumartesiden beri böyle yaşıyorum sevgili sözlük, şu an 39 dereceden yeni çıktım, tarihe yine bir şerh düşeyim dedim.
güncel Önemli Başlıklar