bugün

doğuluların doğuluyum demekten utanması

Sen gel doğululuları her durumda küçük gör aşağıla çeşitli sıfatlar yakıştır Cahillikler geri kalmışlıkla suçla sonra da bi doğulu neden böyle söyler de.
1. Ancak yetersizlik duygusu yaşayan insanlar bu şekilde davranır yani sizlerin ön yargılarını iyice içselleştirilmiş olanlar. Her doğulu değil. Genellemenin içine sıçmışsın.

2. Doğuluyum demeye uyanmak çünkü kürt olmak. Siz insanı bile bile günaha sokuyorsunuz. Çünkü eğer Müslümanım diyorsanız bir insanın kendini aslını inkar etmenin de günah olduğunu bilirsiniz. Kürt olmak ya da doğulu olmak yüzünden bir insan aşağılanmıssa her yanda elbette ama diyecektir. Bu sizin zavallı ön yargılarınız yüzünden. Sonra hey dostum bu kürtlerin sorunu ne diye sorma oldu mu. Adamı sen baştan yaftalamışşın zaten.
3. Kıçındaki donun pamuğu bile doğudan sen kimsin de ayrım ya da utanıyorsun . bburadan ne kadar zavallı görünüyorsun farkında mısın.
4. Doğu batı kavramlarını sen kafamda yıkamadıktan sonra neyin bütünlüğünden bahsediyorsun. Sen kendi ülkenin zaten kafadan bölüyosun.