bugün

mempisadamsin

kimseye bir zararım olmadığı gibi kimseden birşey de çalmadığım fakat iftira ve nefret söylemleriyle karşı karşıya kaldığım bir uludağ sözlük yazarıyım.

keza göründüğü üzere bana sorulsa "moderasyondan izin aldım" derim fakat direk yargılanmaktayımdır.

"çaldığı site veya kişi, sayın yazarı görüp şikayetçi olmaz" denirken çok iyi bir iftira yemekteyim , keza bu tip başlığı sadece bir sözlükte daha bulursunuz , keza oradaki hesabın sahibi de benim , başka hiçbiryerde bulamazsınız. istediğiniz kadar araşıtırın , kelimesi kellimesine bana aittir. hatta daha da ileri giderek evrimi kuantum yasaları altında yorumlamaya çalışan tek insanım. dünyada başka bir örneği yoktur efendim. yazının bütünlüğü bozulmaması açısında önceden bir word belgesine kaydedip br anda girmem sonucu olmuştur. keza ilk 3 entry i bu şekilde girmeme rağmen geri kalan 8 entryi ise saat 11 sularında bitirmiş bulunmakatayım.

önyargı ile davranan ve "dinci" damgası yediğim durum ise yazdığım 6-7-8 ve 9. entryleri hiç mi hiç anlamamış yada okumuş numarası yapı da okumamış yazar yapısına aittir.

ayrıca başka mesaj atan arkadaşlarım gibi değil de kavgacı bir tutum sergilemesi benim de buna karşın "terbiyesizleşeceksin belli bir durumdur , dolaysıyla engelliyorum" dememden "dinci" olduğum sonucunu çıkarmıştır. oysa ki ben kaç tane ateist arkadaşımla çok düzeyli bir sohbet içerisinde bilgi alışverisi yapıyorum haberi yoktur. ayrıca beni başkalarına benzeterek iftirada bulunmuştur.

iyiki tüm ateistler sizin gibi değildir. keza benim dostum olan ateistler sizlerle anlaşamayacağını bilirim.

benim dinci yobazları sevmemem gibi.

keza ben bu arkadaşlar gibi gidip nick altına bu şekilde şeyler yazacak kadar çocuk değilim. hatta bunu bile yazmam aslında çocukçadır fakat diğer insanları yanlış biligilendirme olacağından ötürü yazmış bulundum. hepiniz akıllı insanlarsınız , anlaşamayabiliriz ama bu denli bir iftira ve nefret normal değildir efendim. herkes sizin gibi düşünmek zorunda değildir , ben size nasıl saygı duyuyorsam sizin de bana duymanız gereklidir.

biraz daha algılarınız açmanız ve bazı durumlarda daha seviyeli ve fikir sabitliğinizi yenmeniz gerekmektedir zannımca.
güncel Önemli Başlıklar