bugün

parti lideri olsanız halka vadedeceğiniz şeyler

ikinci eli bile 650.000 türk lirası gibi bir fiyata satılan emperyalizmin vahşi oyuncaklarının ülkede satışı yasaklanacak.

http://www.sahibinden.com...era-turbo-163485963/detay

Neoliberal kan emicilerin aksine devlet olarak ekonomiyi biz yöneteceğiz özel sektör değil.

maksimum toprak bedelleri dahil 60 bine 70 bine mal edilmiş dairelerin 400.000 gibi 700.000 gibi fahiş fiyatlardan satışı engellenecek. inşaatlar devlet denetiminde ve belirlenen standartlarda gerçekleştirilecek. altın varaklı kapılarınıza gümüşten lavabolara lüks taşlardan döşenmiş zeminlerinize elveda!

pırlanta gibi değersiz taşların ülkeye girişi ve satışı yasaklanacak. el altından satanlar bunları alanlar uyuşturucu ticareti yapıyor gibi cezalandırılacak. Milyonlarca Afrikalının ve onların daha 3 yaşındayken açlıktan ölen çocuklarının kanlarını-cesetlerini parmaklarına takıp birbirine hava atanlar...dudaklarınızı bükmeyin!

Asgari ücret standartları ilk altı ay içerisinde ivedi biçimde önce net 1.700 liraya sonrasındaki 6 ay içerisinde 2.500 liraya çıkartılacak. Sonraki artışlar makul bir şekilde halkın refah seviyesine göre düzenlenecek. Bu devletin bunu yapabilecek gücü ve kudreti var. Ceolara 50-60 bin para veren patronlar... milyon dolarları gömdüğünüz teknelere, villalara, yurt dışındaki şatolara elveda deyin!

Sigortasız işçi çalıştırmanın cezası 1 ile 3 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılacak. Firma sahibi "haberim yoktu idari işler müdürünün işi" gibi bir bahaneyle ve para cezası ile yırtamayacak.

devlet vergiyi işçi sınıfından değil patronlardan alacak. işletmeler büyüklüklerine üretim hacimlerine göre sınıflandırılıp yapılan ticarete göre değerlendirilecek. Küçük esnaf ve diğer küçük ölçekli ticari işletmeler korunacak.

Güvenlik sadece lüks semtlerin değil tüm yaşam alanlarının hakkıdır. Devlet sadece Beşiktaş'ı Nişantaşı'nı Suadiye'yi korumayacak tüm illerinde ilçelerinde ve mahallelerinde aynı emniyet tedbirlerini alacak.

ve daha bir sürü şey....