bugün

popüler kültür insanı

bir şeyi sırf başkaları da yaptığı için yapan insandır. asla ilgisini çekmese bile bir diziyi izler ya da asla sevmese de bir şarkıyı dinler veyahut asla tarzı olmayan şeyler giyinir ; çünkü diğerleri öyle yapmaktadır ve o da onların bir parçası olmak ister. farklılıkların toplumu güzelleştirdiğinin asla idrakına varamayacaktır.ve maalesef günümüz bireylerinin çoğu popüler kültür insanıdır. sizin farklı oluşunuz onlar için sorundur ; "aa sen bu diziyi izlemiyor musun ?" diye yargılayabilirler sizi.

daha adını bile söyleyemediği kahveleri içen, daha kaliteli olan ürünü değil de daha adı duyulmuş ürünü alan kişilerdir bunlar. sadece hava civadırlar aslında. oscar wilde'ın da dediği gibi "insanların yüzde doksanı yaşamazlar sadece vardırlar". işte bu insanlar da sadece vardırlar ; kendi hür iradelerinden çok uzakta yaşamaktadırlar. kendilerine dikta edileni kabul etmişlerdir.

buradan öyle olmayanlara sesleniyorum : iyi ki varsınız güzel insanlar. gelin beraber farklı olmaya devam edelim. farklılığın hayatımıza getirdiği renkliliği göz ardı etmeyelim.