bugün

islamın hoşgörülü olmaması

temellendirilmemiş bilgilerin genç beyinlerde değerlendirilmesiyle ortaya atılan talihsiz önermedir. Bugün uzaya füze fırlatan bilimsel alanlarda çığır açmış insanlar ırkçılık bataklığında sürünmektedir. domuzlar gibi. bu yasaktır. ırkçılık yapma özgürlüğün yoktur islamda. gerçek müslüman kalbinde allah korkusu olan müslümandır. eşitlik vardır islamda. sana su veren elin sende hakkı vardır. affedilmeyen tek günah kul hakkı yemektir. onun affını Allah islam dininde mağdur olan kula bırakmıştır. bir diğerinin hakkını gasp etme özgürlüğün yoktur. Yanından geçen yalnız bayana laf atma özgürlüğün yoktur. Kadınları zorla evlendirme özgürlüğün yoktur. Anneye öf diyeni hoşgörmez islam. kalp temizliği başta olmak üzere temizliktir islam. pis yaşama özgürlüğün yoktur. inançsızın kafasını kesme özgürlüğün yoktur islamda. terör yoktur. Her insanın belli bir müddet yaşama hakkı vardır. bu süreyi insan kısıtlayamaz. ancak şerefli bir savaş halinde cana kıyabilirsin. savaşı bile edebinle yaparsın islamda. gece baskını yapamazsın, düşmanının yaş ağacını kesemezsin. komşun açken kendin tok yatamazsın. malını biriktiremezsin canının istediği gibi. anne-babanı atamazsın bir köşeye yaşlanınca... modern çağ laflarını geride bırakan daha nicesi.
Bir ikincisi baskı yoktur islamda. zorla namaz kılınmaz. zorla oruç tutulmaz. kıymeti yoktur hiçbirinin sahte ise. boşa zorlama bedenini.
Bir üçüncüsü eğer islam yolunu seçmemişse bir kişi o konuda da özgürdür. islam anlayışında kimisi dünyayı seçer, kimisi sonsuzluk yolcusudur. selametle...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar