bugün

süleyman özışık

şöyle bir yazıyla çıkması muhtemel kasetlere değinmiş tipleme. akp'lidir kendileri. belki haklılık payı da oalbilir kasetlerle ilgili;http://www.internethaber....acagi-kasetler-15666y.htm

yazıdan;
--spoiler--

Önümüzdeki günlerde sırasıyla hangi videolar yayına girecek, onu da anlatayım. Cemaatin elinde şu anda 7 veya 8 kaset var. Bu kasetlerden biri, ilk kasetin etkisi geçtiğinde yayına verilecek.

Kasetin içeriği ne mi?

Onu da anlatayım...

Kasette Erdoğan, oğlu yolsuzluktan gözaltına alınan eski içişleri Bakanı Muammer Güler ile konuşuyor. Sümeyye Erdoğan için istenen villa işini halletmesini istiyor. Telefon kapandıktan sonra Muammer Güler de bir işadamını arıyor ve bu talebin derhal yerine getirilmesini istiyor. Karşıdaki kişi, birilerinin olayın farkına varmasından endişe ettiğini söylüyor. Bunun üzerine Muammer Güler de, "S...işim milleti. Bütçeden 100 milyar çıktı, onu halledin" diyor.

Peki günlerdir cemaate yakın gazetecilerin bahsini ettiği "Büyük turp torbada" meselesi nedir derseniz...

Asıl bomba o kaset!

Kasette Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölmesinden veya öldürülmesinden Erdoğan baş sorumlu tutuluyor. Hatta, ölümde bizzat Erdoğan'ın parmağının olduğuna dair konuşmalar yer alıyor.

Kasetin yayın tarihi mi?

30 Mart'a 3 kala! Yani seçim yasaklarının başladığı, siyasi liderlerin ekrana çıkıp kendini savunamayacağı dönemde yayına verilecek!

Farkettiyseniz üç kasetin içeriğini söyledim ve diğer kasetlerle ilgili ayrıntıya girmedim. O kasetler ise AK Parti'ye oy veren milyonları sokağa çıkaracak, kitleleri birbirine kırdıracak içerik barındırıyor.

--spoiler--