bugün

6 7 eylül olayları

turkiye'nin karanlik tarihine yapilan aptalca bir katki daha! biz tarihimizin basindan beri kafasini kullanmayi basarabilmis bir halk degilizdir, herkes soyler osmanli baski yapmadi etmedi, birakin osmanliyi 1955'lerden bahsediyoruz burda! Rumlarin mallari yagmalandi.
Kiliseler de payını aldı: Kiliselerin içindeki kutsal resimler, haçlar, ikonalar ve diğer kutsal eşya tahrip edildiği ve yakıldığı gibi, bazı kiliselerin tamamı ateşe verildi.

izmit ve Adapazarı'ndan gelen yağmacılar geri dönmek üzere Haydarpaşa istasyonuna geldiklerinde, üzerlerinde yağmaladıkları mallarla yakalandılar.* Bunların büyük bir bölümünün başka şehirlerden getirildiği ortaya çıktı (örneğin Sivas'tan 145, Trabzon'dan 117, Kastamonu'dan 116, Erzincan'dan 111 kişi)
Tarihimize toz kondurtmazlar bi de, osmanli torunlariyiz ya, osmanlida ne olup bittiginden bihaber yurdum insani! onlarin torunuyuz ya, onlari aratmadik! al rum ornegi,1923 yılında 110.000'i bulan istanbul'daki* Rum nüfus, 1999 yılında 2.500 kişiye düşmüştür.
Seni seviyorum halkim!