bugün

mit in hem pkklı olması hemde pkk lıları öldürmesi

sikindirik bir görüştür.
önce mit i bitirip başındaki adamı içeri almak istediler. amaç yargıda olduğu gibi mit i de ele geçirmekti. olmadı. olmayınca hemen gazetelerde çarşaf çarşaf oslo sürecini ve mit in kck yapılanmasını gördük. aynı askerlerin terör örgütü kurduğu algısı gibi mit i de terör örgütü yandaşı göstermek ve kamuoyu oluşturmak istediler. buna algı operasyonu diyorlar. neyse!..
aynı mit fransada sakine cansız ve diğer pkk lılarıda öldürmüş. şu günlerde pek sık duyuyoruz. ulan bu mit pkk ile beraber çalışıyorsa pkk lıları niye öldürsün. haydi öldürdü diyelim. e o zaman neden pkk lı kck lı diyorsun.
biz bu şerefsizliği imamın ordusu kitabı yazarı eski cemaatçiye dhkp-c üyesi olmaktan tutuklanırkende görmüştük. adam cemaatin iç yüzünü gösterdi diye dhkp-c li olmuştu.

bu halk bu oyunu yemeeez. buraya yazıyorum. dış güçlerin de cemaatinde sonu gelmiştir. bugün 20 savcı ve hakimin yeri değişti. inlerine girilse bulunacak. bu türkiyeyi yedirmeyiz. mit aslan gibi görevindedir. vatanın çıkarlarını savunmaktadır.