bugün

football manager 2014

zamanımızda sıkça karşılaştığımız teknik direktörlerin başkanlarla nasıl anlaşamadığını bize bünyesinde çok iyi gösteren oyundur.

bursa ile ilk sezonum. bütçe verme demişim zaten oyun başlangıcında takımda para yok orijinal kadroyla başlıyorum sezona. öyle böyle ligi 7. bitiriyoruz. yalnız 4. ile arandaki puan farkı da 4 onu da diyim. neyse benim sözleşme 30 haziranda bitiyor. sezon bitince başkan çağırdı gel senle geleceğini konuşak diye.

adam diyor takım neden böyle oldu.

dedim daha dur ne oldu aga bu oyuncularla bu kadar, bu sezon takımı geliştiricem üstlere çıkıcaz.

bana kalktı dedi biz sana güvenmiyoruz, önümüzdeki sezon 5 maçta 11 puan alamazsan seni göndericez.

bi\' hışımla çıkmışım ki odadan.
gereksiz tüm oyuncuları gönderdim gittim ronaldinho\'yu, altidore\'u, olcan adın\'ı aldım. batalla var diye ronaldinho solda oynuyor ama gene yardırıyor. neyse 5 maçta 15 puan aldık. yenilince kapattıysam çoçuğum olmasın. başkandan ses soluk yok. gittim kapıyı çalmadan girdim.

ulan dedim hani sözleşme, imansız sen bana demedin mi 11 puan al diye, 15 puan aldım.

diyor ki bana hala güven sağlayamadın.

manyak, ronaldinho\'yu getirmişim altidore\'u getirmişim formalardan 250bin yuro çakmışım, 5 maçta 15 puan almışım, adam bana sözünü tutmuyor. gittim basına sızdırdım. bu özelliği de çok sevdim. başkana dayadım dayadım lafları. basında yayıldı menajer mutsuz, geleceği belirsiz, başkan hakkında şunu dedi falan. sonra bizimkinden ses falan çıkmadı kalp krizi mi geçirdi ne olduysa artık.

kapattım uyudum. yalnız şuraya yazayım, bu it beni olur da kovarsa başka takıma gittiğimde hemen bi\' hazırlık maçı ayarlayıp ben o ronaldinho\'nun ayağını kırdırmazsam ne olayım.