bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ne bileyim ya napsam olmıcak herhalde, bi yerden sonra insan her şeye olan inancını kaybediyo herhalde, gerçekten ne sikime yaşıyorum diyo. Tam bi boka yaradığımı düşünürken arpa boyu bile yol kat edememişim meğerse, hep boşa kürek çekmişim, çok uğraştım aslında, bana değer verdiğini düşündüğüm insanlara elimden geldiğince değer verdim, tüm sınırlarımı zorladım, hep dişimi sıktım, bazen sıkamadım affettiler, geçti gitti. sonra daha çok değer verdim sonra daha büyük hüsran. nası olacak nolacak bilmiyorum, galiba hayatın sırrı bu, tam iyiyim ben derken yarrağı yiyosun, bu sayede bişilerin peşinde koşuyosun, çok koştum, ama gerçekten çok yoruldum, yoğunluğumu bi tarafa veremiyorum. tam dengeyi kurdum derken tepetaklak oluyorum, bu yüzden bişileri yoluna koymam lazım. buna şahıslardan başlamak istedim, çok istedim, en azından onlar olsaydı çok mutlu olurdum, oldum da sonra geçti, gitti, şimdi bitti. Gerçekten herkes için elimden geleni yaptım, tüm sevdiklerim için, ama napsam olmuyo işte.
Ama böyle olması gerekiyo, ben lisedeyken hayali sigaradan bıyıkları sigaradan sararıp kendi kendine yalnız rakı içen biri olmak istiyodum, biraz erken gerçekleşti hayallerim, meğersem çok bok bişiymiş, bunu tattım, kalsın artık istemiyorum, yeter. gerçekten yeter, dayanamıyorum, gücüm tükeniyo, gerçekten sonu ne bilmiyorum ama artık dayanamıyorum.
Biliyorum aslında bu yaşadıklarım koca bir hiç, ilerde gülüp geçicem falan he o zaman da daha sonra yaşayacaklarım beni çok korkutuyo. Allah insanlara kaldıramayacağından fazla yük veriyo işte.
zaten ben de her zamanki gibi ne istediğimi anlatamadım, aman sürüklenirken geçiyo zaten, zaten düşünmemenin nasıl gerçekleştiğini fark edersem belki de o zaman bişilerin peşinden koşmamayı öğrenirim. eyvolle.
http://www.youtube.com/watch?v=g3O4dmL4-44

bunu da nasıl hissettirdiğini unutmamak için yazdım, ben unutuyorum, zor unutuyorum ama unuttuğum zaman hatırlamıyorum, sanki hep çok mutluymuşum gibi oluyo, eskiye takılı kalmamak için yazdım. unutmamak için. şu an nası hissettiğimi unutmamak için.