bugün

saian

şu görsel albüm kapağı ile ilgili bir şey söylemem gerek. hani kendi eliyle imzalayıp bana vermiş olduğu başıbozuk adlı albümü var ya, o işte. görsel

sizler de bilirsiniz ki, saian kardeşimiz sosyelüst yani devrümcü bir rapper olmasıyla bilinir. lakin ortada şöyle bir komedi var. az önce sözünü ettiğim o albümün kapağındaki fotoğraf var ya, işte o 1. dünya savaşında emperyalist ingilizlerin somme cephesinde savaşırken ellerindeki vickers makineli tüfekle çekilmiş olan bir fotoğraf.

şöyle ki;

http://commons.wikimedia....n_crew_with_gas_masks.jpg

adam bir komünist olarak emperyalistlerin fotoğrafını albüm kapağı yapıyor lan, muahahhaa. şurda da (#18357474) değindiğim gibi sanırım biraz cahil kendisi. geçenlerde adana'ya geldiğinde kendisine albüm kapağını nerden bulduğunu sormuştuk. cevap olarak ya kamboçya iç savaşından demişti ya da liberya demişti. ama durum hiç de öyle değil kanka. sabah twitter'da bu komediyi sordum ona, lakin cevap alamadım henüz. aynı şekilde içerisinde 55 bin kişi barındıran facebook sayfasına da aktardım bunu, ordan da cevap gelmedi. bekleyelim bakalım.