bugün

siberia

jenerik müziği resmen şaka gibi olan dizi obereee hobayyaaa obaaaya hubaayaa ne la?onun dışında dizi de amerikan dizilerinde pek de rastlamadığımız bir dandiklik seziyorum fakaaaat dizi kendini izlettiriyor şöyleki finalleri süper ve sonraki bölümde ne olacak acaba diye merak ederken sonraki bölümü iple çekiyorsunuz. karakterlere gelince:
--spoiler--

--spoiler--

esther: önceleri kural yok herşey mübahtır diye düşünsem de kadın pisliğin teki çıktı rıza babuş yani bu kadının yapamıyacağı pislik yok asla güvenilip affedilmemeli en az miljan kadar ibnedir kendileri.

miljan:kendisini ilk önceleri ibne sanmama rağmen beni şaşırtıp karı düşkünü bir pezevenk çıktı .daha sonra da karanlık güçlere gönül verdi şimdi kayıp sonu nu merak etmiyorum kesin ölecek şerefsiz.

ırene: iyi niyetli fakat mıyır mıyır sinir bozucu bir tip ok kullanmaktan başka bir olayı yok zaten çok uzun görebileceğimizi sanmıyorum.şimdi daniel düşünsün.

daniel: o nerd tipinin altında pek de bir numarası bulunmayan iyi niyetli tırt bir tip daha ileri de depresyonlardan depresyonlara girmesinden ve onun mıymıntısını çekmekten korkmaktayım.

neeko:çekilin ben liderim diye olaya dalıp salağın teki olan en fazla sınıf başkanı kadar lider kişi.

johnny: asıl lider ama sizin derdiniz umurumda değil kendi işime bakarım tavrıyla favorim kendisi biraz fevri ve düşünme yetisinden yoksun olması dışında pek bir sorunu yok.

joyce: dizinin fake insanı saçları muhteşem kendi güzel fakat yine de feci itici. iyilik meleği görünüşünün altında içten pazarlıklı bir sürtük yattığını düşünmekteyim.

sam:güya dizinin bilge yaşlısı fakat yarım yamalak rusça çevirmeler dışında bi boka yaradığı yok.ayrıca en kötü oyunculuğa sahip olan kişi olduğunu düşünmekteyim.

anne: bu kıza yazıcak pek bir şey yok tırt.

sabina:eveeet dizinin tek kafası çalışan tek yetenekli ve tek gerçekten kazanması gereken kişisi .
--spoiler--

--spoiler--