bekir bozdağ ın nevşehir de yuhalanması

doğma büyüme bir nevşehirli olarak şöyle bir rezaleti yapan ve bunu alkışlayan insanları kınıyorum.
Mesele akpnin nevşehirde aldığı oy değil. Mesele nevşehiri yalçın demir diye hiçbir işten anlamaz bir belediye başkanından kurtarmaları değil. Mesele tokinin yaptığı dört bine yakın konut, yeni terminal, hava alanı yolu, çarşının göbeğinde postanenin önünde 22 yıldır toprak olan yola asfaltı ancak akp nin dökebilmesi değil. Akp iktidara geldiğinde 75bin nüfuslu bir köydük biz. Şimdi 92biniz ve adam gibi bir şehrimiz var çok şükür. Ama mesele bu da değil.
Mesele yediği tabağa sıçanlar! Sıçan olup sıçanlar * at gözlüğü diyeceğim ama yok, bunlar bildiğiniz kör. istemediği şeyleri görmeyebilen insanlar var.
Ben tokinin son zamanlarda hizmetlerini hızlandırdığını biliyorum seçim yatırımı olarak. Ya da başka seçim yatırımlarını da biliyorum. Ama küçücük bir turistik kasaba uçhisar bile nevşehirin merkezinden gelişmişti. Bahsettiğiniz hacıbektaşın etrafında küçük küçük mezraların yolu yoktu. Hava alanı işlemiyordu. Bütün gelişmeler akp döneminde oldu, evet bazıları seçim yatırımıdır ama hizmet gelen tek zamanlar seçime son bir yıl kala değil.
Ben daha konuşurum, daha neler anlatırım memleketim hakkında. Akp destekçisi olduğumu farkeden bazı muhalefet için muhalefetçiler buraya kadar okumadılar bile çoktan eksiye bastılar. Ama kokuşmuş beyinleriyle, ülkelerinin değil fikirlerinin iktidarını isteyen ve bunun için halkın vekiline hakaret etmeyi, şiddet uygulamayı meşru gören hatta bu esnada milleti temsil ettiğini zannedenler kahrolsun! Chpli ya da alevi, bektaşi olmanız umurumda değil! Sizin partinizin vekiline aynı şey yapılsa şu an taksimde o güzelim istiklal caddesinde dükkan camlarını tekmeliyor ve polisi taşlıyor olurdunuz! Benim insanımın kötülüğünü sırf kendi politikasının yükselişi için isteyenlerin burnu yerde sürünsün!