bugün

soysuzekşisözlük

twitterda önlenemez bir yükseliş içinde olan hasthag #soysuzekşisözlük.

https://twitter.com/searc...%B6zl%C3%BCk&src=hash

sebep ise şu fotoğraf https://twitter.com/Tekne...58540506181025794/photo/1

altında ekşici piçlere giydiren mi ararsın, bela okuyan mı ararsın, gerçekten üzülen mi ararsın, ne ararsan var.

şimdi ben bu ekşici yavşakları günahım kadar sevmesem de, bi yerde mevzunun ucu bize de dokunduğundan birkaç kelam etmek istiyorum.

öncelikle artık o başlık ekşi'de bulunmuyor. yani nefret söylemi, kutsala hakaret falan adına ne dersen de, sözlük yönetimi önlemini almış, gerekeni yapmış ve başlığı kaldırmış.

işte sorun da burada başlıyor. twitterdaki hatta ülkemizdeki işin özünü araştırmayı, mantıklı düşünmeyi hakaret kabul eden tayfa basmış küfürü, "ekşi sözlük kapatılsın hülooğğğ, siyonist köpekleeer, cayır cayır yanacaksınııııız, kafirleeer"

tabii tüm bunları bizim az daha zekası olsa geri zekalı olacak din yobazı kardeşlerimize anlatmamız mümkün değil, adam fotoğrafı görünce çıldırmış bir vaziyette bela okuyor, kin kusuyor. ama kendi yazdığı twitterda allah(c.c) rumuzlu adam var, onu da siktir et ekşi sözlük içindeki imanlı bir sürü yazarın da hakkına giriyor.

hayır bunları yazınca biz elitist oluyoruz, ateyiz oluyoruz, biz burnu büyük oluyoruz. ülkem adına üzülüyorum, uğraştığımız işlere üzülüyorum.