bugün

bir park için toplumun huzurunu kaçıran kitle

ne çok ağaç sever varmış şaşırdım kaldım. fakat sayfalarca yazı yazıldı ama bu kitleyi elle tutulur bir şekilde destekleyebilen göremedim henüz. küfürler havada uçuşuyor fakat incir çekirdeğinin hacmini doldurabilecek bir eleştiri yapılamıyor yazdıklarım karşısında. bu kitleyi eleştirmemdeki asıl amaç insanların huzurunu kaçırıyor olmasıydı. kuzenim o civarlarda oturuyor ve dediği şey ise alkolikler toplanmış geyik muhabbeti yapıyorlar biz ise sokağa çıkamaz olduk. değdi mi bu kadar çekilen eziyete bunlar?

orman bakanımız açıklamada bulundu, fazlasıyla ağaç dikimi yapılacaktır diye. biriniz de çıkıp gündeme getirdiniz mi? en çok ağaç bu iktidar zamanında dikilmiş. biriniz çıkıp alkışladınız mı?

bu kadar taraflı olmayın. bu eleştirdiğim kendini anarşist sanan fakat geyik muhabbetinden öteye gidemeyen kitleye gerekli cevabı polisimiz veriyor ve verecektir de. varsa argümanlarınız çıkın yazın. ben yazdım sizide bekliyorum. tek yaptığınız küfür edip içi boş yazılar yazmak.

tek tesellim yazdıklarıma destek çığ gibi büyüyor özelden. burdan o arkadaşlara da sesleniyorum; buyrun buraya da yazın da kaç kişi olduğumuzu gösterelim bu ikiyüzlü çapulculara.. gerçekleri kafalarına vura vura öğretelim.