bugün

15 ülkücünün erzurum da 2 genci dövmesi

15-20 yıldır hatta belki de daha uzun zamandır kendine ülkücü diyen tayfanın gösterdiği delikanlılık örnekleriyle aynı olduğu için hiç şaşırmadığım hadise. hatta aneden 15 kişi ki, siz daha çoksunuz en az 50 kişi olmalıydınız diyerek öğüt bile verebilirim.
ülkücülüğün kağıt üzerindeki amacı türklüğü ıslam çerçevesinde savunmaktır korumaktır esasında. vatan millet bütünlüğü dil din bütünlüğü hepsi bir arada olmalıdır ülkücülükte. Ki ülkücü kavramının dünyada bilinen adı da idealisttir ama işin içine islam girince idealist tam olarak karşılayamamaktadır bu anlamı.
Peki ülkücü tayfa gerçekten ülkücü mü?
Asla.
Şuan ülkücülük ve ülkü ocaklarının durumu şudur,
ergen tayfa götünü kollatmak için ülkü ocağına katılır. Artık götü sağlama aldıktan sonra önüne gelene dayılanabilir. Mesela birinin hatununa laf atabilir. Bir kardeşimiz yolda yürürken yanlışlıkla koluna çarpsa anasını sikmiş gibi sinirlenebilir ve dayılanabilir. Tabi dayılanılan kişi de haklı olarak karşılık vermek isteyecektir. Dayılanılan kişi ülkücü bebeyi belki de tükürüğünde boğacak aygırlıktadır. Ama ülkücü hiç bir zaman dayak yemez. Bu ve benzeri durumda ülkü ocağına haber salınır ve en az 15 kişilik bir ekiple adama dalınır ve bi temiz dövülür.
Ülkü ocağının bu ve bunun gibi orospu çocukları için bundan farklı bir vasfı yoktur.
Mesela lisedeyken okul ülkücü kaynıyordu. Müdür dahil ülkücüydü herkes. Biz de cahil bebeyiz daha bi sikten çakmıyoruz. Ülkücülük nedir ne değildir bilmiyoruz. Tek bildiğimiz birşey var o da ülkücü adama uyma sonun fena olur.
Mesela ülkücü arkadaş adam döver müdür yanına çağırır beş dakika sonra geri yollar. Ülkücü grup topluca bir kişiyi döver müdür hepsini çağırır yanına, bir daha yapmayın der yollar. Ama dayak yiyen kesin haketmiştir diye ona iyi bir fırça kayılır pek saygıdeğer müdürümüz tarafından.
Sadece lisede ergen bebelerin güttüğü ülkücülük davası bile bu davadan tiksinmek için yeter de artar bile.

Not:bu entryden etkilenip küfür etmek suretiyle mesaj atacak insan evlatları boşuna zahmet etmesin.
Sen böyle bir ülkücü olmadığına inanıyorsan kutlarım seni. Davaya sahip çıktığın için mutlu ol. Ama burdaki durum gerçektir. Tecrübeyle sabittir.