bugün

rocker hatun furyasi

nam-ı diğer ölümcü furyasıdır. hayat bitiktir. karanlıktır gündüzler. bol bol duman dinlenilerek "seni kendime sakladımlar eşliğinde duman türkiyenin en büyük grubu ilan edilir. dinlemeyen cahildir. sadece duman değil bilimum rock-punk-indie grubu için geçerlidir. fazla ağız yamultmazlar tikkyler gibi. genelde bol bol "abi" "baba" tarzı kızların ağzında itici görünen kelimeleri kullanırlar.

erkekler arasında revaçtatıdlar. çünkü onlar için bu kızlar kolay elde edilir. yalnız değillerdir. aileleri onlara ilgi gösterir. ama asiliğin getirdiği açlık onların bünyesinde yalnızlık denilen her insanın başa çıkamayacağı bir illeti doğurur. sahte yalnızlıktır. boyalı gözlerin ardında yapılan şovdur bu sadece.

ancak dediğimiz gibi en büyük belirtisi 'ölüme olan açlık' tır. her an intihar a meyili gibi görünen bu gençlik bir nevi kayıp gençliktir. bu şekilde konuşmaları ise tamamen ilgi çekme amaçlıdır. "bak kanadım kırık, bu dünyadan gidicem. bana kol-kanat ger, sar beni" demektir bir nevi. ancak bu komiktir. ölümün ne olduğunu bilmeyen insanların bile "hava karanlık umutsuzum, yarınım yok, geleceğim yok bitiğim, ölücem" demesi ise korkunç komiktir. 16 yaşındaki bir insanın bunu söylemesi ise faciadır. halbuki ölüm insanı kenarından geçerken bile titreten birşeydir. çünkü;

'ölüm dehşete giden yoldur'.*