bugün

şayet ben kürt olsaydım

kürt olsaydım en çok üzülmesi gereken ben olurdum çünkü esas kaybeden kürtlerdir. bu kürtlerle türkler arasındaki bir mücadele filan değil zira. türklerle pkk ve aslında abd arasındaki bir mücadeledir.türkün komutasında abd maşası vardır pkk zaten abd'dir.

haliyle de bu mücadelede kazanan abd dolayısıyla siyonizmdir. iki aşamalı plan hayata geçirilmektedir.ilk önce özerklik ve kürtçenin resmi dil haline getirilmesi. böylece bölge halkı iyice ayrıştırılacak özerklik sayesinde bölünme kolaylaşacak. ikinci aşamada zaten silah bıraktırılmamış sadece k.ırakta bekletilecek olan pkk'nın yeniden teröre başlamasıyla ve o gün geldiğinde rejimi değiştirilmiş ordusu iyice güçsüzleştirilmiş türkiyenin karşı koyacak mecali de kalmayacağından bölünme gerçekleşecek.

ki zaten ırakta ve suriyedeki sözde kürdistanın 2 parçası tamam gibi.üçüncüsü de tamam oldu mu geriye bir tek iran kalacak.belli olmaz belki iran türkiyeden de önce çözülür.

böylece söz kürdistan gerçekten büyük israil kurulacaktır.kaybeden kürtler olacaktır.çünkü kurucu unsur olarak 90 yıldır eşit yurttaş olarak bu ülkede yaşayan kürtler ezilmeyi azınlık olmayı işte o zaman göreceklerdir.zira üzerinde yaşayacakları devlet kürdistian mürdistan değil büyük israil devleti olacaktır.