bugün

aamir khan filmleri

surekli zengin ve pic rollerini oynayarak biktirmistir artik. yahu anladik yasin 50 ama 20 gosteriyorsunda, her filmde zengin oglani oynayip etrafa nese dagitmak neyin nesi. anlatmaya calistigi seylere lafim yok fakat gercek hayat maalesef bu kadar toz pembe degil. all is well demekle olmuyor ki zaten her filminde, babasi zengin biri oluyor bu abimizin. para var huzur var yani.
kusura bakma aamir abi biz senin gibi herseyi siktir edip sikim dassagim havalarinda gezemiyoruz. aslinda bu birazda hint filmlerinin genel havasiyla ilgili. surekli bir senlik var heriflerde, sanirsin hindistan dunyadaki cennet. lan kendinize hayriniz kalmamis, neyin eglencesi bu. aptal aptal danslar edeceginize daha az dogurun, ulkenize yatirim yapin, gelisin artik cikin su 500 yil oncesi havasindan. gerci inege tapan bi milletten ne beklersin.
aamir khan ida artik farkli yapimlarda gormek istiyoruz. bir kerede fakir ama gururlu oglani oyna artik. burdan tum hindu film yapimcilarina sesleniyorum baydiniz artik yeter!