bugün

kedi

psikopat olanına rast geldiysen yandın hayvanıdır.
odada kediyle nasıl uyunur giriş 101 dersine hoş geldiniz.

eğer erkek arkadaşınızın kedisi dişiyse ve erkek arkadaşınız onla yatıyorsa siz eve geldiğinizde kedinin yattığı yere yatacağınızdan kedi gece sürekli üzerinize çıkacaktır. kafanızda kediyle uyanabilirsiniz ha bi de gece sürekli tırmık atar tek istediği biricik sahibinin yanında uyumaktır. ama yooook sana kaptırmam ben erkek arkadaşımı derseniz uyumamaya razı olun çünkü gözleri sizin üzerinizden ayırmadan plan kurmaya devam eder. ben 3 kere kafamda kediyle uyandım.

sonracığıma bu psikopat kedimizin dikkatini çekecek bir şey giymişseniz mesela ben 3 tane hayvan kadar parmağı olan pofuduk terlikle uyuyorum bu da kedimizin ilgisini çekiyor hah bu sefer de ayaklarınıza tırmık atmaya başlıyor ya da bacağınızı falan yalıyor gene uyutmuyor. eğer ayağınızı hafifçe sallarsanız o parmaklardan korkacak ve kaçacaktır.

psikopat kedimiz siz uyurken yatağın örtüsünü yırtmaya falan çalışabilir buna da dikkat etmek lazım.

ama eğlenceli tarafı da var psikopat kedimizle kola kapağıyla futbol oynayabilirsiniz o size siz ona atarsınız. onu bi çorapla oynatabilirsiniz havaya sıçrayıp pençe atıp duracaktır.

dişi olan kedimiz bir dişi olan sizi kıskandığından evde her yere arkanızdan gelebilir bu biraz sakıncalı kapıyı örtsen dahi açabiliyor manyak çünkü ordan ordan peşinden geliyor falan. o yüzden sinirli bi ses tonuyla kovmanızı öneririm.

genel olarak böyle.