bugün

masonluk

israiloğulları Allah'ın lanetine uğramışlardır ve bu durum Kur'an-ı kerim'den işaret edilmektedir. Ayrıca; Kur'an- Kerim O'nun Musa'nın diliyle de lanetlendiğini bize bildirir.

Müslümanlığın ilk yayılışı sıralarında aramıza sokularak tefrikalar ve mezhepler yaratan israiloğullarıdır.

isa Peygamberi çarmıhta öldürmeye niyet edenler Yahudilerdir. Hıristiyanların bundan dolayı Yahudilere karşı duydukları nefret büyüktür. Yahudiler bunun da önüne geçebilmişler ve Hıristiyan dinine sızmayı başarmışlardır. Dönmelerin "Vatikan"a kadar nüfuz ettikleri muhakkaktır. Bir çok kardinallerin asılları Yahudidir.

Birleşmiş Milletlerden, Ortak Pazar'a; Dünya Bankasından iMF'ye kadar bir sürü Siyonist oyunu karşımıza çıkmakta; milletler, Masonun, Yahudinin, dönmenin, Siyonizmin yan kuruluşlarının parmaklarından meydana gelen "gizli el" ile idare edilmektedir.

Her milletin idari ve iktisadi gücünü ele geçirmek için yapılan planlar, Türk devletinin istikbal ve istiklalini korumaya azimli ve kararlı olanlar için gerçekten ibret teşkil ediyor.

Bugüne kadar, bu gizli kuvvete mücadele eden pek idealist çıkmıştır. Fakat, bunlardan hiç birisi gayesine ulaşamamıştır, bunun aksine çeşitli mağduriyetlere, hatta tehlikelere maruz bırakılmışlardır.

Masonluk Türkiye'de de "Türk Milleti"nin başına bela kesilmiş, Siyonistlere toprak sağlamak için, dünyanın bir numaralı devleti olan Osmanlı imparatorluğunun yıkılmasında rol oynamıştır.

Prensleri, Paşaları, bazı tarikat şeyhlerini hatta kadrosuna Kraları bile alan Masonluk adındaki gizli kuvvet, Atatürk devrinde localarının kapatılmasıyla ortadan kalktığı halde, sahte Atatürk'çüler tarafından onun ölümünden sonra tekrar açtırılmıştır.

Masonluk, gerçekleri halktan gizleyenlerinn meydana getirdiği bir kuruluştur.

Her mason locasında bir Yahudi vardır. Vu Yahudinin muvafakatı olmadan "Mason" olmak mümkün değildir.

"Masonluk" iktisaden dünyayı saran "gizli devlet"in adıdır.

Bunun için de, milletimizin daima Türkiye'yi ilgilendiren meseleleri bilmesi ve tehlikeler karşısında uyanık bulunması mecburiyeti vardır.

Bu gizli devleti başarıya ulaştıran sebep, dünyayı saran vurdum duymazlığın sonucudur.

Bu vurdumduymazlık devam ettiği süre ce "Masonluk" faaliyetleri ve Siyonizm tehlikesi, milletlerin başından eksilmeyeceği gibi, gücünü daha da kuvvetli olarak hissettirecektir.