bugün

yine bir beşiktaş taraftarnın schalke atksı açması

en az açan kadar cahil insanlarca dillendirilen hadiseler. etkileri klavye başında atarlı ergenler tarafından kelebek etkisiyle katlanarak artmaktadır.

olaya şöyle baksak;
binlerce taraftar var ve binlerce insanın olduğu her yerde aksaklık saçmalıklar çıkar. bunu genellemek olaya bi kimlik vermek ete kemiğe büründürmektir. şimdi sen burada bana shalke atkısından söz edersen ben de sana NFVAS atkısından bahsederek seni suçlayamam. çünkü bilirim ki dostlarımın da içinde olduğu bi taraftar grubu içinde elbet oruspu evlatları da olacaktır.

internetten önce takımlar arası saygısızlık bu derece değildi arkadaşlar. birileri yine aynı bokları yiyordu ama ruhun duymuyordu. rakip takım atkısı açmalar, bayrağı sallamalar gerçekten ezikliktir onda hemfikiriz ama bunun capsi nerde capsi diye dolanmalar, facebook twitter bilmem nerelerde bunları kullanarak kutuplaşmayı körüklemeler cahilliktir.

drogbalı, sneijderli kadro kurmuşsun yıllardır hasret kaldığın bir hava yakalamışsın camianda. ligde ezeli rakiplerin kendi sorunlarıyla boğuşmakta. şampiyonlar ligindeki takibin bile sakatlık şu bu derdinde. bırak bilmem ne stadında bi kaç adam ne yapmış dillendirmeyi. bırak harbi bi vatana ihanet suçu varmış gibi alınganlık göstermeyi. tadını çıkar az havanın. hamit en azından almanyada bildiğimiz hamit gibi oynar mı falan bunları dert et naçiz tavsiyem.

fenerbahçeliyim evet.