bugün

kuzey güney

Bu bolum hakkinda simdilik tek birsey bilmek istiyorum. Baris ile cemre yemek yerken arka fonda calan sarki kimin? Allah rizasi icin bi buldurun iki saattir ariyorum bulamiyorum. Kulak asinaligim var ama cikaramadim kimin. O piyano onden oyle girdi ya sahneye de cuk oturdu. Kuzey cemre yiyisirken calanina on basiyor. Baris in farki da burda ortaya cikiyor. Adam bu gecenin birincisidir yine gozumde. Cemreye herseye ragmen kiyamayisi, uyurken izleyisi, uzerini ortusu ve 7.bolumde koltukta uyudugu zamani hatirlayisi. Gomlegin dugmelerini acarken cemreye istersen kal karsinda cikaririm benim icin farketmez deyisi, cemre cikarken arkasindan gulmesi. Cemrenin de barisa yan yan bakislari gozumuzden kacmadi tabiki. Merdivende cemreyi bekleyisi, bana cok guzel bir masa hazirlamissin diye cemreye gulumseyisi felan. Allah binbir belani versin cemre. Bu adami harcadin ya yuzun gulmesin insallah. Hala kuzey de dur sen. Yani basinda baris gibi bir karizma var sen ergenlikten cikamamis kuzeyle liseli salaklar gibi damlarda opus. Siktir git cemre ya. Son sahnede baris enseledi seni zaten. Kafani laptopa gömsün bir iyice de anla hanyayi konyayi. Hayir zorla adamin kuyruguna basiyorsun. Kacinilmaz son kusura bakma.

Ha bir de cemre dokumanlari printe yolluyor. E be gerizekali maile yolla ya da usb stick yok mu ona kopyala. Tutsa ne kadar tutacak hemen kopyalardi. Ugrasiyor fis kablo felan. 1 sene boyunca can in sekreterlegini yaptin bi bok ogrenememissin cemre bi daha siktir git.

Ne diyordum evet o sahnede calan sarkiyi Allahin bir sevgili kulu bana buldurabilir mi? Cok minnettar olucam bulan kisiye bi buldurun be.

Edittiri: cemrenin tek basina dinledigi sarki degil aradigim. Baris cemre aksam yemek yerken piyano esliginde calan sarkinin ismini soruyorum.