bugün

türkiye de en çok nefret edilen spor kulübü

fb,gs,bjk ve ts'lulara göre değerlendirmek gerekir.zira bu takımların dışındaki diğer anadolu takımlarını tutan insanların umurunda bile değildir fb,gs,bjk hatta ts.

4 büyüklere gelirsek, gs,bjk ve ts'un en büyük rakibidir fb.haliyle bu 3 takım taraftarları fb'den nefret eder.fb ise diğerlerinden en çok da g.saraydan.dönemsel olarak bjk'liler fb ile gs arasında gitgel yaşasalarda genel itibariyle onlarında en büyük rakip gördükleri takım fb olmuştur.

sonuçta eşyanın tabiatı gereğidir bu zira en büyük olandan 2.ler 3.ler 4.ler nefret eder.bu ispanyada real madrid için böyledir almanyada bayern için italyada juve için.haliyle türkiyede de fenerbahçe için böyledir.gs,bjk ve ts'lularca en hatta tek nefret edilen kulüptür fb.

diğer takım taraftarları sayıları az olduğu için çok net anlaşılamıyor belki ama başta da belirttiğim üzere örneğin sadece eskişehirsporu tutan bir taraftarın, sadece karşıyakayı yada sadece kayserisporu tutan bir taraftarın umurunda bile değildir fenermiş g.saraymış beşiktaşmış filan.trabzondan bile hazzetmezler.

bu arada başlığı açan g.saraylı zat kayseride taşladılar demiş.onu yapanların ts'lular olduğu herkesçe biliniyor.taşları atarlarken birçoğunun üzerinde bizzat ts formalarının olduğu hatta gs formalılarda olduğu biliniyor.emniyet ısrarla bu isimleri görüntüler olmasına rağmen yakalamıyor.hatta fb kulübü geçen günü bu yönde bir açıklama yayınladı.o yüzden geçeceksin o palavraları.