bugün

sevistikten sonra hemen yatip uyuyan erkek

özellikle gerçek hayat ile filmlerdeki ve dizilerdeki hayatları ayırt edemeyen, ne görürse gerçek sanan insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda yaygın olan bir muhabbettir. Hayatı boyunca cinsel ilişkiye girmeyen(küçümsemek için değil) insanların, kulaktan dolma hikayelere ve süzmeden kafasına soktuğu ham bilgilere göre hayallerinde ideal seks oluşturmaları ve buna ulaşamamaları durumunda karşılıklı bok atmalarının en güzel örneklerindendir.

Bu tarz tespitlerin yahut suçlamaların(her iki cins için de) çoğu zaman onur kırıcı bir hal alabileceği göz ardı edilmemelidir. Yapıcı davranılmalıdır. Gerekirse profesyonel destek alınmalıdır.

Fakat en önemli konu, Avrupa ve amerika'dan kapılıp benliğimize geçirmeye çalıştığımız noktaların hep tabular hakkındaki noktalar olması dır. Cinsellik olayının daha rahat ve bireylerin bu anlamda daha özgür olduğu bu kesimlerdeki yaşam standartları bize çeşitli yayın organları tarafından sadece cinsellik olarak sunulmaktadır. Bunu gerçekten de anlayamayacak o kadar çok insan vardır ki... nesilleri oluşturan Zihinsel yapının bunu kaldıramayacağını bile bile, sunulan tarzdaki yaşamlara ayak uydurmaya çalışmak büyük bir çelişki ve dolayısıyla mutsuzluk getirmektedir bireylere.

Tabuların tarafında olmak mı gerekir? kanımca hayır. Fakat bazı şeylerin değişip gelişmesi için zamanın rolü büyüktür. 15 - 16 yaşındaki kız sokakta bağıra bağıra ''sabaha kadar ağzıma boşalsalar gitmem yine oraya'' diyebiliyorsa, benim görüşüme göre burada suçlu, gittikçe yozlaşan ve her şeyden önce insani değerleri hiçe sayan bizlerizdir.