bugün

ahlaksızlık

hani kimisi laiklik diyor ahlaksızlığa. arkadaş siz dangalak mısınız? nesiniz? laiklik sıfatı altında her boku yiyenlerin olduğu kefeye ben niye giriyorum lan? laik biriyim, aynı zamanda dinine de bağlı da biriyim. olmuyor mu böylesi? sizin sapkın fikirlerinize mi ters benim yaşam biçimim?

evimin kitaplığının en üstünde kur'an-ı kerim de var, koskoca atatürk posteri de asılı duvarımda.

böyle vatansever ve dinci isimler altında gruplar kurup, içine kafasına göre insanları yerlerştiren embesillerin o dağdaki bölücü şerefsizlerden hiç bir farkı yok vallahi gözümde. yok arkadaş.

he bu laflarım sadece "yaşasın laik toplum, dincilere ölüm" diyenlere değil. aynı şekilde dini savunup, insanların dini inançlarını istismar edip, cebine paraları indirip evinde karıyla kızla gününü gün eden şaklabanlarda aynı. onlarda çıkıp "din elden gidiyor, laikliği savunanlara ölüm" dedikleri sürece onlarda aynı bokun laciverdi.

ulan sinirimden laflar birbirine giriyor, tekrar okuduğumda da birşey anlamıyorum ama böyle ayrım yapanların allah bin bir türlü belasını versin ya. sizin bu ülkeye yararınızdan çok zararınız var allah'ın belaları.