bugün

25 ekim 2012 ael limassol fenerbahçe maçı

görüluyorki oyunu acacak, topu tasiyacak, ara pas verecek, hucum yaptiracak bir orta sahamiz yok. Tamam meireles sakat ama bu kadar da aciz olmamali fenerbahce. 3 tane defansif ortasaha ile 3 forvet oynamaya calisiyoruz ki aklim almiyor bunu. Pes oynayan bir ilkokullu getir "o da olmaz ki boyle" der.

Tum bunlarin disinda fenerbahçemizin daha önemli bir eksiği var. Ruh. Ruh yok takimda. Volkanla, gökhani çikar fenerbahçeye bir şey katacak oyuncu yok. Hepsi yürüyor sahada. Sadece bu maçtan bahsetmiyorum geçen sezonun başindan beri boyle bu durum. Ruh yok oyuncularda. Fenerbahçelilik ruhu yok. ben hatirliyorum tuncayi, serhati, appiahi, luganoyu. Boyle degildik biz.

Hatta birakin oyunculari teknik direktorumuzde bile ruh yok. Ne olursa olsun ayni yuz ifadesi, ayni mimikler. Insan biraz sevinir; gerektiginde sinirlenir, biraz uzulur,Sen aykutsun. Sen kocamansin. Kac yillik fenerbahçelisin. Ugrunda litrelerce ter döktüğün takim sahada bak. Başinda sen varsin simdi onlarin. Hic mi için cız etmiyor. Fenerbahçemiz eriyor göz göre göre, hala basit şeyler peşındesin. Korkaksin aykut kocaman korkaksin. Allah senin cezani versin. Siktiri olun gidin artik yetti verdiğiniz zararlar.