bugün

kadınlarda yaşanan cinsellik dezenformasyonu

taş devri ve geçen binlerce yıl içinde kadınların seksi nasıl yaşadıklarını bilemiyoruz. bulunduğumuz asır içinde kadınların gözünde ki cinsellik, erkeklere verilmiş bir armağan gibidir. bundan ötürü bu tiksindirici mahlukatla seviştiğiniz zaman, ne kadar uyum içinde olursanız olun, ne kadar çılgınca doyuma ulaşıp, kendinden gçerse geçsin, kısa süre içinde kendini erkeğin üstünde görmeye başlar. çünkü erkeğe iyilik yapıp kukusunu vermiştir.

kadınların kendilerine güvenmesi mutluluk ve arzularının doyurulması ile doğru orantılıdır. ve bu özgüven genlerinde saklı olan 'tüm evren senin için yaratıldı, sen bu evrene hükmetmek zorundasın, herkes senin sadık hizmetkarın olmak zorunda' kodu çalışmaya başlar. bu süreçten sonra; ilk iş olarak sözde sevdiği insanı, yani onu evire çevire, duvardan duvara çarpan, tabiri caizse pompalayan sevgilisini aşağılar.en önemlisi; erkeğin bu kadar azgın, ateşli ve istekli sevişmesinin nedeni kadının mükemmelliğinden kaynaklanır. yoksa erkek denilen zavallı, kişiliksiz, küçük bok parçasının hiçbir özelliği yoktur. eğer erkek istekli ve ateşliyse fevkaladenin fevkinde olan kadına hayranlığından dolayıdır.

acı bir gerçekle karşı karşıyayız aybalalarım.

yatakta ne kadar iyi olursanız olun, boşa çaba!.. kadını ne kadar çok mutlu ederseniz bu size hor görülmek, küçük görülmek olarak dönecektir. ne demiştik ne kadar mutluluk o oranda güven eşittir: kıçın tavan yapması.

o yüzden sizlere abi kardeş tavsiyesi:
sevgilinizi bol bol hatta hunharca aldatın. önünüze gelen her güzel ve çekici kadını yatağa atın. kesinlikle kıçı tavan yapmış sevgilinize el sürmeyin. belli bir süreçten sonra benimde ihtiyaçlarım var, beni çok ihmal ediyorsun, kendimi yalnız ve terkedilmiş hissediyorum. demeye başlayacaktır. bu şu demektir; yeni bir pompacı bulmuştur. ve şunu demek istiyordur "bak eğer sen benimle ilgilenmezsen boynuzlarını bol miktarda cilalayıp parlatacam" sözünü duyduğunuz an itina ile dövmeye başlayın. tamam dayak hiç medenice değil. hatta hayvanca bir eylem ama seni sevip, seni kollayan,seninle mtlu olan erkeği, "zavallı, kişiliksiz, küçük bir bok parçası" gibi hisettirmek, o öyle biriymiş gibi davranmak da hayvanlıktır nazarımda. çünkü bu tarz kadınların insanlıktan anladıkları yok.

bir süre sonra yeni bir sevgili bulun ve kıçı tavan yapana kadar onunla sevişin. sonra terk edin yenisini bulun. böylece, sağlıklı cinsal yaşamın sırrına vakıfsınız artık ..