fotospor

şaka gibi bir spor gazetesi. fenerbahçe yanlısı olmakla beraber (bkz: #1642756) her zaman yalan yanlıs transfer haberleriyle gündemde "bomba" etkisi yaratmakta ve çoğu zaman okuyucularını yarmaktadır.

evet efendim bu şaka gibi gazetenin uzun araştırma ve arşivlerime dayanarak 2006- 2007 transfer sezonunda ilk sayfadan verdiği transfer haberlerini yazmaktayım. yaklasık 100 tane ilk sayfa baz alınmıstır ve fazlasına dayanılamamıştır. ayrıca da üşenilmemiştir. isteyen ozelden mesaj atabilir ve hangi oyuncunun hangi tarihte transfer haberi çıkmış gösterebilirim. işte belgeleri elimde olan ve takım takım ayırdıgım bu transfer haberleri:

fenerbahçe:
ronaldinho, roberto carlos, silvestre, sol campbell, crespo, trezeguet, ibrahimoviç, deco, pirlo, nicolo zigiç, mutu, nilmar, pizarro, zalayeta, vieri, riquelme,mehmet topuz, kahe, nilmar pizarro, souza, riquelme, diego, fabio, yıldıray baştürk, yakubu, lincoln, chevanton, djiby fall, marcell jansen, zebina, john carew, fabiano, miguel angel mista, emerson, ronaldo, ze roberto, baptista, michael owen(kiralık olarak), ibrahim toraman, claudio lopez, gilberto, quaresmo.

beşiktaş:
gallardo, can arat, neuville, volkan demirel, insua, laurent robert, senderos, coloccini, traore, ali bilgin, servet çetin, serhat akın, hangeland, radu, gravgaard, cacapa, flamini, gökhan ünal, mehmet topuz, farias, kyrgiakos, schmits, pascal, nuri şahin, pasanen, matabuena delgado, hofland, larsen, volkan yaman, mario, gökdeniz karadeniz, onyewu, rothen, gravesen, tello, matuzalem, hübschman, nihat kahveci, sami hyppia, rigobert song.

galatasaray:
ze roberto, kily gonzales, tuncay şanlı, veron, insua, riquelme, yıldıray baştürk, alex de souza, emre belozoglu, ivan helguera, oruma, cacapa, alexandre song, baronio, maniche, sol campbell, headstad, gökhan ünal, mehmet topuz, ahmed hassan, gökdeniz karadeniz, miroslav klose, celestini, maresca, matuzalem, ceh, nene, canobbio, tudor, faye, bernardi, lincoln, de la pena, healy, volkan yaman, ali bilgin, mehmet yıldız, gargula, carlos alberto, gökhan ünal.

bu kadar futbolcuyu nerden bulurlar anlamak mumkun değil ve dikkat edilirse hiçbiri de bahsi gecen kuluplere gitmemiştir. ilgiyle takip ediyoruz.

(bkz: gelişmelerle tekrar karşınızda olacağız)