bugün

michelle pfeiffer

--spoiler--
kedi kadın adı geçince ilk akla gelen isim. 1992 yapımı, Tim Burton imzalı Batman Returns / Batman Dönüyor'un Penguen dışındaki diğer kötüsüydü. Ama bütün filmin en hatırlanan karakteri oldu. Burton, Pfeiffer’a müthiş bir tanıtım sahnesi armağan etti. Selina Kyle'dan Kedi Kadın'a dönüşümüzü gösteren sahnede evindeki Hello Here (Merhaba) yazan neon levhanın dönüşüm sırasında kırılarak Hell Here'a (Cehennem Burası) olması akıllardan çıkmaz.

Maskeli bir baloda, bir tek kendisi ve aşık olduğu Bruce Wayle'in maskesiz olduğu bir sahnede Siouxsie and the Banshees şarkısı Face to Face le dans ettikleri sahne için de Kedi Kadın Tim Burton’a teşekkür borçlu.
--spoiler--

latex elbise içindeki bu seksi hatun, hiç unutulmayacak bir karaktere dönüştüren iki kişiden birisidir. zaten buram buram egzotik tatlar ve seks kokan yapısından (tehlikeli ilişkiler) hafızalara kazınacak bir efsaneye dönüştü.

hangi fantazinizde siyah latex içinde bir kadın /bir panter düşünmediniz ki?

sıkıca dudaklarınızdan öperken kavrayacağı hassas bölgelerinizden sizi diz çöktürecek kadar da hırçın bir kedi kadın. şaplaklar basmanızı isteyecek kadar da sado.

halle berrynin büyük hezimetinden sonra şimdi anne hathawayden yeni bir stil bekliyoruz.

dipnot: gelecek hafta sinema salonlarında begeniye cıkacak filmin şimdiden tanıtımları böyle ufal ufal başlatıldı. hayırlısı bakalım. ancak jokeri fazlasıyla arayacak gibiyiz.